Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Tentakels Old Boys Network reiken (nog steeds) ver

 

Stadhuis Almelo

Niks is veilig voor de tentakels van het Old-boys Network waarin de grenzen tussen wat wel en niet kan (nog steeds) veelvuldig met voeten wordt getreden. Door elkaar steeds de hand boven het hoofd te houden houdt het systeem zichzelf in stand.

Want ons kent ons en zo langzamerhand draait de hele familie in het bedrijf wat Almelo heet mee. Steeds weer kom je dezelfde perso(o)n(en) tegen die het leven zwaarder maken voor inwoners die echt “het verschil maken”.

De Partij Vrij Almelo wil dat de gemeente gaat stoppen met pesten. Ondernemers die een goede bijdrage leveren aan de stad ga je niet de nek omdraaien met lullige verhalen en regeltjes waardoor ze ten onder gaan. Menig inwoner/ondernemer van Almelo ondervindt hier al jaren de gevolgen van. De Partij Vrij Almelo veroordeelt deze arrogante wijze van politiek bedrijven.

Wij merken dat in onze gemeente veel raadsleden hun stukken (raadsbrieven) niet goed lezen en dat stoort ons mateloos. De raad wordt zo monddood gemaakt en raakt steeds meer haar zicht, invloed en controle kwijt. Kritiek wordt niet geduld en daardoor ook niet geuit.

Daarom vindt de Partij Vrij Almelo dat vriendjespolitiek en belangenverstrengeling hier de juiste woorden zijn, want waarom zou je zo moeilijk doen?

Het wordt tijd dat er een einde komt aan deze politisering van de politiek en aan al hun afschermtechnieken.

Harry de Olde

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply