Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Gepp Hondentoilet: de hondenpoepvoorziening van de toekomst!

 

Hondentoilet

 

Sinds enkele jaren maken steeds meer gemeenten gebruik van de Gepp- systemen. Deze RVS afvalbak kan op de bestaande riolering aan worden gesloten. Met behulp van een voetpedaal gaat de klep open. Met gebruik van biozakjes, behoeft de bak slechts 1 x per jaar inspectie. Bovendien is het ontwerp zodanig dat het ook ‘hufterproof’ is.

 

 

Voordelen:

Duidelijke voorziening voor hondenpoep afval: hierdoor geen hondenpoep meer in ook prullenbakken (met gevaar voor scheuren)

* Ruime opening: veilig, ook voor grotere poepzakken en geen kans op scheuren * Geen geuroverlast meer: door stankafsluiter

* Efficiënt: de bak hoeft niet meer afzonderlijk geleegd te worden

* Kostenbesparend (afschaffen van de ‘hondenpoep boldootwagen’) * Milieuvriendelijke en duurzame oplossing

* Veilig voor de gezondheid van mens, dier en milieu.

Deze voorziening heeft de MDD-pluim verdiend!

 

Hondenpoep.NL

Gepp Hondentoilet: de hondenpoepvoorziening van de toekomst!

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply