Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Mondelinge vragen aan het college van B&W Betreft: Pand Albardastraat 24 Aadorp

Mondelinge vragen ten behoeve van het vragenhalfuurtje op dinsdagavond 17 juli 2018

Voorzitter,

De laatste weken is er een ernstig gespannen situatie  rondom het pand aan de Albardastraat 24 Aadorp, de eigenaar heeft in eerste instantie een omgevingsvergunning gekregen voor het plaatsten van een aantal ramen maar het aangevraagde aantal wijkt af van het aantal inmiddels geplaatste ramen.

  1. Weet u dat de eigenaar voornemens is er arbeidsmigranten in te plaatsten?
  1. Mag de eigenaar er 20 units in plaatsen?
  1. Weet u dat de eigenaar de materialen al binnen heeft liggen en al is begonnen met de werkzaamheden?
  1. Bent u voornemens eventuele bewoning goed te keuren?
  1. Wat is op dit moment de status van de Albardastraat 24?

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply