Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Diesel
Categories: Harry´s column

Vol ongeloof ben ik eigenlijk nog steeds na het horen van dat verhaal ove de hond Diesel.  Het kan niet monsterlijker.  Hoe kan het toch zo zijn dat de dader er met een paar uur vegen vanaf komt? 

Niet als het aan de Partij Vrij Almelo ligt, wij willen de invoering van een dierenpolitie.  Op het moedwillig pijnigen en mishandelen van dieren zou een zelfde strafmaat moeten komen als bij mensen.  Ook is de Partij Vrij Almelo van mening dat indien je ooit een dier hebt mishandeld je nooit meer een huisdier mag hebben.

Toevallig zag ik pas geleden een programma op Animal Planet waarbij er een soortgelijk geval was als bij Diesel.  Dit speelde zich af in Amerika en hier kreeg de dader wel een zware straf en een verbod op het houden van dieren.  Het kan dus wel!! 

Met uw hulp wil de Partij Vrij Almelo de komende 4 jaar dierenmishandeling in Almelo bestrijden, stem daarom 3 maart Partij Vrij Almelo.

Met vriendelijke groet,

Harry de Olde  

Stem of voeg toe aan:

1 Comment to “Diesel”

  1. Ronald Lubach schreef:

    Mijn dochter maakt zojuist een hele goede opmerking;

    “de dierenambulance heeft niet net als de mensen ambulance het recht om met sirene voorang te krijgen. Ik vind dat ze daar verandering in aan moeten brengen.”

    En zo is dat.
    Nikkita ik ben trots op je. Bij een dier in nood moet je net zo snel hulp kunnen verlenen als bij een mens!

Leave a Reply