Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De (Almelose) overheid maakt het volk armer

 

2r60g1v

                                                                                                                        

De overheid neemt circa de helft van de besteding van het nationaal inkomen voor haar rekening.

Dit betekent een enorme achteruitgang in levensstandaard, want:

1,  De overheid bepaalt op heel andere gronden dan jijzelf, waaraan het geld uitgegeven moet worden

2,  De overheid geeft doorgaans twee keer zoveel uit als noodzakelijk is

3,  De overheid past vaak geen marktoetsing toe

Kortom, de overheid is een slechte besteder van geld, terwijl de perceptiekosten van overheidsbestedingen vaak schrikbarend zijn

Een overheidsproject sukkelt voort omdat het voortsukkelt

Een eenmaal aangegeven project valt niet meer te stoppen:

–             niet op grond van kostenoverschrijdingen van vaak honderden procenten

–             niet op grond van realisering dat het project beter nooit gestart had kunnen worden

 

U weet dus wat u aan de overheid hebt………………….

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

4 Comments to “De (Almelose) overheid maakt het volk armer”

 1. Irene schreef:

  Uit een peiling is gebleken dat maar liefst 79% van de Nederlandse bevolking vóór een stop van de bodemloze put van het Europese noodfonds is. In de 2e kamer waren er slechts 40 of 26% vóór deze stop ! Dit toont des te meer aan dat een zeer groot deel van de 2e kamer totaal schijt heeft aan de kiezers !!!!!!

 2. Baronesse Vanhepjeniks Totplukmekaal Zubedelstaf schreef:

  Juist IRENE, precies!!! Maar dat wisten we al want anders hadden ze wel toendertijd een referendum uit geschreven. Chapoo voor de Engelsen en de landen die niet de euro hebben ingevoerd,en juist met die landen gaat het beter.
  Dit is voor mij een reden te meer om te gaan bekijken en berekenen om dit land te verlaten,want we zijn er nog niet. De uitbuiting is pas begonnen!!!! Het is te schandalig voor woorden dat het eigen volk in de kou staat en naar de voedselbank moet,terwijl Nederland nog steeds tot de rijkste landen van de wereld behoort.

 3. Ronald lubach schreef:

  Toch goed om te zien dat de groep tegenstanders groeit. Jammer alleen dat het merendeel van de mensen die er nu net zo over denken als wij al lang geleden, er toe hebben bijgedragen dat we nog zoveel over de balk hebben gesmeten.

  Maar goed, wonden likken en verder. Maar dan zonder alle parasietaire landen.

 4. Baronesse Vanhepjeniks Totplukmekaal Zubedelstaf schreef:

  De gemeente en overheid is een slechte besteder van geld en kiepert het met bakken over de rand. Dit zegt veel over onze bestuurders en hun wanbeleid wat weer enorme gevolgen heeft voor de hardwerkende burger,want hun gat in de hand word uiteraard weer verhaalt bij ons,dus met andere woorden een bodemloze put.
  En als wij domme hollanders nu eens onze stem lieten horen van tot hier en niet verder,dan pas kunnen we iets bereiken.Maar de algemene kaaskop is te lui en te laf om zijn stem te verheffen aan onze bestuurders,uitbuiters,en zakkenvullers.
  we zitten in een rollercoaster naar beneden,en niemand neemt de moeite om deze te stoppen.

Leave a Reply