Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Het eigen risico (ingezonden)

 

Dat is wat anders dan het eigen risico ! 

Zorgkosten optrekken van € 220,- naar € 350,- per persoon per jaar.!!!!!!!! 
en dan jouw bed  in het  ziekenhuis € 7,50 per nacht !

”ligtax” wordt  dat  genoemd. (hoe  komt  men er  bij ) ?

 dit  kan  niet  langer zo ??  te gek ??

Stem of voeg toe aan:

7 Comments to “Het eigen risico (ingezonden)”

 1. Baronesse van Hepjeniks TotPlukmekaal Zubedelstaf schreef:

  Een korte reactie zal volstaan, Bloedzuigers!
  De bende van Vampieren,geleid door Vlad Rutte en vladimir Samson.
  Dit kan ook niet,ze denken in het Dorp Denhaag dat we liggende gelden hebben.

 2. irene schreef:

  Ik sprak gisteren nog een voorlichter van AGIS en die vertelde me dat als je een specialist een hand geeft je al 200 euri kwijt bent en dan moet je ook nog al je vingers natellen. Die staan niet op de loonlijst van het ziekenhuis want dan beuren ze ‘maar’ 120.000 euri per jaar maar dat zijn alle ingehuurde (externe) zelfstandigen die fungeren als wandelende rekenmachines en 3 tot 4 ton scoren. Ook de wachttijden zijn krankzinnig want mensen met acute darmkanker moeten maar liefst 7 weken met vaak een voortijdige dood tot gevolg. Dat zijn dus geen doktoren meer maar moordenaars ! Het is maar dat U het weet. Ik ga dus een uitdraai vragen aan de AGIS wat zij in 2012 voor mij hebben betaald…..

 3. job schreef:

  Om dit jaar niet teveel te betalen kan je volgens mij het beste op deze site zijn. http://www.zorgpremie.nl/

 4. Ronald Lubach schreef:

  Wat nou? Wordt er nog geklaagd?
  Het is nu toch eerlijker?

 5. Sjoerd Visser schreef:

  Bij eerlijker blijft er nog teveel oneerlijkheid over. Die loze kreet van Het Moet Eerlijker is weer zo’n politieke leus uit de hoge goochelaarshoed…die veelzeggend klinkt maar met een nietszeggende inhoud en niet effectief…zoals meerdere veelbelovende oplossingen die in de afgelopen jaren gepresenteerd zijn.
  Het moét EERLIJK !!!
  Dat alleen al is de grootste klus waar de politiek in de hele wereld de handen vol aan zal hebben…ALS men daartoe bereid is. HELAAS doet men daar niet genoeg moeite voor om dát te bereiken. Met als geolg dat het steeds oneerlijker wordt op de wereld. Alleen als je niet tot de politiek of machtige invloedrijke kliek hoort dan wordt je zwaar bestraft. Nu weer een andere groep…in NL. Het blijft oneerlijk !
  Het moet EERLIJK..anders heeft het allemaal geen zin.

 6. Sjoerd Visser schreef:

  En daarbij zijn al die schijnoplossingen onbetaalbaar gebleken…hoeveel de overheid ook eist aan bezuinigingsgeld. Men boort nu andere bronnen aan om het geld voor schijnoplossingen binnen te halen. Valt u daarbij toevallig ook op dat het steeds meer geld kost om de schijnoplossingen in stand te houden? Terwijl er dus niets opgelost wordt (behalve het geld wat blijkbaar verdampt) en de problemen daardoor groter worden en rap toenemen…blijft de waan van die “bezuinigings”tunnelvisie bestaan. (En gaat daardoor uiteindelijk alles naar de maan.)

 7. Baronesse Vanhepjeniks Totplukmekaal Zubedelstaf schreef:

  Het moet eerlijker is net zo’n loze kreet als Almelo maakt het verschil

Leave a Reply