Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Partij Vrij Almelo site weer up to date

 

 

 

 

 

Beste lezer,

Er zijn van 16 tot en met 31 december grote problemen geweest met onze website. Deze zijn nu eindelijk opgelost! Er kunnen weer artikelen geplaatst worden. Ingezonden artikelen of mails konden in die periode niet geplaatst worden. Wij vragen dus iedereen die in deze periode een mail of artikel heeft gestuurd deze opnieuw naar ons toe te mailen. Onze excuses voor al het ongemak.

Met vriendelijke groeten,

Partij Vrij Almelo

Stem of voeg toe aan:

2 Comments to “Partij Vrij Almelo site weer up to date”

  1. jansema schreef:

    Hoera Partij vrij Almelo
    We hebben jullie gemist.

  2. Irene schreef:

    Naarmate maart 2014 nadert zal de tegenstand van de Almelose politici alleen maar toenemen. Of Harry groot gelijk heeft interesseert ze feitelijk niet. Het gaat deze ‘democraten’ die er overigens niet voor terug deinzen om te dreigen met een cordon sanitair alleen maar om de poen en de baantjes. Dat 72.400 Almeloërs tot in lengte van jaren in schrijnende armoede blijven interesseert ze ook helemaal niks.

Leave a Reply