Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
SCHAPEN GESCHOPT, GESTOMPT EN VERMINKT VOOR WOL
Categories: Algemeen

Waar de ooggetuigen van PETA en haar zusterorganisaties ook komen, ze zien hetzelfde verontrustende gedrag. Ditmaal onthulde een bezoek aan een enorme schapenfokkerij in Australië – ’s werelds grootste wolexporteur – wreedheden tegen schapen die vergelijkbaar zijn met wreedheden die in de afgelopen jaren in tientallen fokkerijen en scheerschuren in Australië, de VS en Argentinië zijn vastgelegd.

Scheerders gingen hardhandig, achteloos en gewelddadig te werk, slingerden de schapen enkele meters van het scheerplatform af, smeten hen op de grond, schopten hen, draaiden hen de nek om of stonden er bovenop en nog veel meer.

Lees verder: PETA

Stem of voeg toe aan:

1 Comment to “SCHAPEN GESCHOPT, GESTOMPT EN VERMINKT VOOR WOL”

  1. Anneke schreef:

    Walgelijke mensen die dat doen.