Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Criminaliteit in Berlijn
Categories: Veiligheid

In Berlijn is de criminele wereld nagenoeg helemaal in handen geraakt van Arabische clans. Dat blijkt uit een rapport van de Duitse krant Die Welt. Ze trekken plunderend door Berlijn en jagen iedere inwoner angst en schrik aan, die in het trouwe geloof in de multiculti doctrine en in de weldaden van de immigratie constant naar meer verlangden, ja, al diegenen als “kwaadaardige” rechts-radicalen bestempelden die voor zo´n ontwikkeling waarschuwden. Nu zijn de migrantenhordes er, ze trekken in bendes door de hoofdstad, plunderen, terroriseren, maken buit en de goedmenschelijke Berlijners krijgen bibberende knieën.

Opgemerkt wordt dat de Arabische migratie het hele criminele landschap van de Duitse hoofdstad heeft veranderd. Er wordt aan toegevoegd dat deze criminele families door een intensieve rekrutering bij nieuwe migranten hun greep op de georganiseerde misdaad in Berlijn steeds verder versterken.

Duitse rechters en officieren van justitie zijn buitengewoon gefrustreerd, omdat van de regering Merkel het uitdrukkelijke bevel hebben gekregen om moslimmigranten slechts in zeer uitzonderlijke gevallen straffen op te leggen. Zo kan het dat een migrant die een politieman bijna dood schopte, een Duitser die nooit meer aan het werk kan, overdag gewoon weer de straat op kan. Een andere migrant die een agent in zijn hoofd schoot, hoeft overdag niet eens vast te zitten, en kan gewoon in zijn gestolen Mercedes blijven rijden. Dit zijn slechts twee van de dagelijks tientallen gevallen waarbij migranten een vrijbrief krijgen om bijna alles te doen en laten wat ze willen, terwijl autochtone Duitsers zelfs voor kleine vergrijpen extreem zwaar worden gestraft.

Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.