Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
2017 belooft een enerverend jaar te worden in Europa
Categories: Verkiezingen

Als je wilt begrijpen wat er met een stad gaat gebeuren als de traditionele meerderheid verdwijnt uit een stad, dan moet je eerst en vooral Londen snappen. Je ziet soortelijke ontwikkelingen nu ook in Berlijn, Parijs, Madrid, Rome en Amsterdam. Ook steden waar de steenrijken en de straatarmen buiten het systeem terecht zijn gekomen.

Het is ontzettend moeilijk om met etnische verandering om te gaan. Hier had je eeuwenlang nauwelijks immigratie. Die kwam pas op gang na de Tweede Wereldoorlog. Je kunt zeggen: dat is goed voor ons land, want we worden er rijker van. Of je zegt: het is slecht want het ondergraaft onze manier van leven.

Vooralsnog lijkt de oude politieke orde zich echter geen raad te weten met de ontwrichtende werking die de opkomst van populistisch rechts uitoefent.

2017 belooft een enerverend jaar te worden in Europa, waar de druk de afgelopen tijd al behoorlijk is opgelopen door de migratiecrisis, brexit en de opmars van Donald Trump. 2017 wordt vooral het jaar van verkiezingen waar in Brussel met angst en beven naar wordt uitgekeken….

http://www.cbsinuwbuurt.nl

Stem of voeg toe aan:

1 Comment to “2017 belooft een enerverend jaar te worden in Europa”

  1. bert maathuis schreef:

    Nieuwe inzichten: politieke ponerologie.

    Citaat:
    “Uiteindelijk moeten we als samenleving misschien overwegen om psychopathie-screening verplicht te stellen voordat elke politicus of ambtenaar zijn/haar kandidatuur presenteert, voordat elke militaire rekruut wordt geworven, en voordat elke kandidaat in welke positie van macht dan ook die een openbare invloed heeft wordt overwogen. Net zoals we niet zouden toestaan dat een persoon die kleurenblind is, gevaarlijk werk verricht als bijvoorbeeld luchtverkeersleider, zou de maatschappij waarschijnlijk niet moeten toelaten dat een klinisch gediagnosticeerde psychopaat in een positie van macht terechtkomt. De kat niet op het spek binden, de pyromaan geen vuur geven en een pedofiel niet laten werken in een crèche..!”
    Zie: http://www.wanttoknow.nl/inspiratie/politieke-ponerologie-essentiele-info/