Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Kwetsbare mensen de steun geven die zij nodig hebben

 

Deze feestdagen zitten zij (bij de kerstboom) er warmpjes bij

 

Een kwetsbare groep mensen uit Almelo heeft enige tijd geleden een noodoproep gedaan bij Burgemeester en Wethouders (B&W) en alle politieke partijen. De Partij Vrij Almelo (PVA) nam deze oproep heel serieus en is (als een dief in de nacht) ter plekke gaan kijken.

Na gedegen onderzoek (wat resulteerde in twee artikelen in de Twentse Courant Tubantia) is aangetoond wat voor wanttoestanden zich daar ter plekke voordeden.

Het is een schande dat iedereen zag wat er gebeurde, voelde en niets deed want geld speelde hier blijkbaar de hoofdrol.

De hoofdverdachten probeerden nog om (via een artikel in de krant) het gevoel te geven alsof er niet veel aan de hand was.

Zo gauw een zogenaamde bonafide instantie (die de steun krijgt van een WETHOUDER) een subsidie van E 1,3 miljoen krijgt en tevens de beschikking heeft over de PGB uitkering van de kwetsbare groep, is deze groep ten ondergang gedoemd.

Niet klagen alleen maar dragen zegt een bekend Nederlands spreekwoord want anders zonder geldige reden ERUIT.

De Partij Vrij Almelo (PVA) die deze kwetsbare groep al een hele tijd in het oog houdt en probeert om deze mensen zo goed mogelijk te begeleiden, heeft met alle bewondering voor deze mensen mogen vernemen dat zij nu die zorg krijgen die zij hart nodig hebben.

Ik heb de groep mensen bezocht op hun nieuwe locatie en samen hebben wij gelachen en gehuild. Nu met deze feestdagen zitten zij (bij de kerstboom) er warmpjes bij en mogen en kunnen zij hun familie ontvangen.

Genieten van veiligheid en zelf kunnen koken op elektra en de verwarming uit en/of aan doen naar eigen believen.

Dit is mijn kerstgedachte anno 2017. Kwetsbare mensen de steun geven die zij nodig hebben. Ook in het nieuwe jaar…………

 

Harrie Wiesemann

Bestuurslid Partij Vrij Almelo (PVA)

 

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Kwetsbare mensen de steun geven die zij nodig hebben”

  1. John schreef:

    Grote klasse! Mijn stem gaat naar de PVA

Leave a Reply