Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
PVA zal zich blijvend inzetten om burgers en ondernemende Almeloërs die in conflict zijn met de gemeente een helpende hand bieden

 

De poort (midden)

 

Hoe kan het dat nog iedere dag de steeg naast Dock 19 gebruikt wordt als opslagruimte achter een illegaal gebouwde poort terwijl er al in 2007 een uitspraak van afbreken is afgekondigd door de rechter ? Het is dus stuitend om te zien hoe de gemeente Almelo een uitspraak van een Almelose voorzieningenrechter aan haar laars lapt, terwijl (gewone) burgers in soortgelijke situaties door diezelfde gemeente gelijk op de vingers worden getikt.

Dat is een sterk staaltje van onbehoorlijk bestuur, net als het stelselmatig niet informeren van (alle) omwonenden op het moment dat dat bij wet verplicht is.

 

Gebruikt als opslagruimte

 

De strijd tegen de gemeente Almelo wat betreft de poort voor de voordeur van de heer Stegehuis is al jarenlang bezig, en is nog steeds niet gestreden. In het gedoe rond de steeg van Stegehuis naast Dock19 wil de Partij Vrij Almelo (PVA) de gemeenteraad en het college wijzen op hun verantwoordelijkheid.

De Partij Vrij Almelo zal  zich blijvend inzetten om burgers en ondernemende Almeloërs die in conflict zijn met de gemeente een helpende hand bieden, net zo lang totdat er bij de gemeente iemand is die thuis geeft. Deze gemeente Almelo weigert steeds vaker om op een constructieve wijze met benadeelde ondernemers en burgers om de tafel te gaan zitten om gezamenlijk tot een oplossing te komen.

 

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply