Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Klimaat is de nieuwe hype. Klimaat is immers big business

Politici en zelf benoemde klimaatwetenschappers proberen de wereld ervan te overtuigen, dat de menselijke invloed op ons klimaat alles bepalend is. Gemakshalve gaat men daarbij voorbij aan ander onomstreden wetenschappelijk onderzoek dat niet tot dezelfde conclusies leidt.

Voor deze (zelf benoemde) klimaatwetenschappers is het blijven functioneren van het 1-2-3 klimaat-paradigma de belangrijkste bron van inkomsten voor hun job. Ook elke regering ter wereld heeft wel een klimaatafdeling toegevoegd aan haar administratie. Klimaat is de nieuwe hype. Klimaat is immers big business.

De meeste medewerkers van politici en de meeste journalisten springen maar al te graag op de alarmerende klimaat trein: het levert immers goede verhalen op.

Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.