Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Politieke kinderhersenspoelerij

 

 

In het jaar 2006 veroordeelde de VN het misbruik van kinderen voor politieke doeleinden. Volwassenen mogen kinderen niet uitbuiten of manipuleren. Het gaat niet op kinderen te gebruiken voor “volksbetogingen”, zoals bijvoorbeeld op 17 juni van dat jaar in Uvira, Congo gebeurde. Volwassenen troonden een stuk of 100 kinderen mee voor een “betoging” in de stad. De “betogers” droegen spandoeken met zich mee.

Het lijkt er al een lange tijd op dat kinderen gebruikt worden om de ideeën van hun ouders te propageren en ze voor politieke doelen te gebruiken maar tegenwoordig loopt het echt de spuigaten uit. Hoe zouden die kinderen toch op die maffe klimaat ideeën komen??

Indoctrinatie van klimaat gekkies? Nee hoor gewoon laag bij de grond zijnde verdienmodel… Het klimaat is een verdienmodel zonder het klimaat ook maar een tiende graad te veranderen….. wordt er 1000 miljard verdient om de illusie van de planeet redden in stand te houden. Wie helpt deze kinderen uit de klimaat sekte droom? De rol van klimaat doet dus niet ter zake, maar is een excellent middel om de burger de stuipen op het lijf te jagen met apocalyptische onzin die er helaas als koek ingaat. Geïndoctrineerd is het juiste woord hoe kinderen vanaf de basisschool allerlei groen leugen nonsens ingeprent krijgen die niet op feiten is gebaseerd.

Maak die verwende consumptiekindzombies eerst eens duidelijk wat hun iPhone allemaal aan menselijke ellende en milieuschade veroorzaakte. Hoe hun merkkleding tot stand is gekomen. Stuur ze naar een vetmesterij en slachthuis om met eigen ogen te zien hoe wij met andere dieren dan poezen, hondjes en konijnen omgaan.

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply