Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Stem op 23 mei tegen de Europese Unie

 

 

De EU heeft ons weinig gebracht en is nu de grote molensteen om de nek. We hebben met dit grote opslokkende monster niets meer in te brengen. Weg soevereiniteit, weg welvaart, weg cultuur. Allemaal een sprookje dat uitmondt in een farce.

Het wordt kiezen: baas over ons eigen land, onze eigen wetten, ons eigen geld en onze eigen grenzen of doorgaan met deze heilloze missie die ervoor gezorgd heeft dat Europa de afgelopen jaren is overspoeld met gelukszoekers. Een Europa dat de democratie in haar kern aantast door politieke beslissingen over te laten aan ongekozen technocraten.

Dit is het Europa van de banken en de multinationals, waarin alle wegen naar een sociaal Europa worden afgesloten.

Wij stemmen op een partij die het Europese monster de rug toekeert. Wat doe jij?

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.