Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
LIEFDE VOOR ZWARTE PIET

 Zwarte Piet

 

Het is een kleine groep’ die verantwoordelijk is voor het verpesten van ‘een prachtige traditie’. ‘Steeds weer moeten wij aanzien hoe tegenstanders gewoon tussen de kinderen staan te schreeuwen dat Piet racistisch is. Zo help je een onschuldig kinderfeest om zeep.

Wij laten dat niet gebeuren.

Sinterklaas wordt hier gevierd zoals elk ander jaar.’

 

Wordt ook Zwarte Piet:

Je hebt wel wat vrije tijd eind november, begin december. Je wil graag wat bijverdienen. Je hebt een klein beetje acteertalent, bent sociaal in de omgang en creatief?

Je kan goed met kinderen om? Waarom zou je dan niet voor Zwarte Piet gaan spelen?

De mogelijkheden zijn velerlei en je verdient op een leuke manier een centje bij!

Lees verder:

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.