Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Openbare toiletten en gratis parkeren horen bij een gastvrije stad

 

Een goede bereikbaarheid en ruime parkeermogelijkheden zijn van ongelooflijk groot belang voor de Almelose binnenstad. Gemiddeld 45 procent van de consumenten bezoekt een winkelgebied per auto. En deze bezoekers zijn goed voor zestig procent van de winkelomzet. Een goed draaiend centrum staat of valt met een goede bereikbaarheid. Én met goede parkeervoorzieningen en overal gratis parkeren. Feit blijft dat met name de winkelcentra al gebaat zijn bij ‘gratis’ parkeren. 

 

Schone toiletten. Voldoende toiletten. Gratis toiletten, want plassen moet ook gratis zijn. Zo houd je consumenten ook langer in de binnenstad, die ook nog eens in een beter humeur zijn en dus meer geld uitgeven. Wildplassen is strafbaar en een grote ergernis, maar goede openbare toiletten zijn zeldzaam in Nederland. Voor vrouwen is het helemaal een ramp.’ In veel (buitenlandse) steden is het prima geregeld. Je parkeert gratis je auto, er is een publiek toilet, daar staat iemand bij, er is zelfs klassieke muziek en als je weg bent, haalt iemand er meteen een lapje overheen. Zo hóórt dat toch?’

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.