Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan

 

Sinterklaas

Zwarte Piet

 

Almelo: Hij komt, hij komt, die lieve goede Sint! Op zaterdag 16 november om 12.30 uur verwelkomt Almelo de Sint en zijn Zwarte Pieten. Ook dit jaar arriveert hij per stoomboot en zorgt burgemeester Arjen Gerritsen voor een warm ontvangst. Daarna klimt de Sint op zijn trouwe schimmel Amerigo en rijden ze, vergezeld door ‘speciale gasten’, naar de Markt.

https://www.uitinalmelo.nl/agenda-item/81104/Intocht-Sinterklaas/

 

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

1 Comment to “Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan”

  1. Avatar Hendrik Jan schreef:

    Een prachtig kinderfeest met zwarte Pieten en dat moet zo blijven…

Leave a Reply