Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Voor Syrische christenen blijft Assad de beste optie
Categories: Zonder rubriek

We naderen het einde van het jaar weer dus iedereen verheugt zich op de aanstaande feestdagen. Nou ja, iedereen? Volgens velen staan onze traditionele feestdagen onder druk. Zo zouden er winkelketens zijn die kerst in de ban willen doen. Ook bij de budgetsupermarkt Lidl hebben ze nog maar weinig op met de Nederlandse, of zelfs nog maar de Westerse cultuur. Woorden als “Kerstmis” en “Sinterklaas” zijn uit de decemberfolders zo goed als geheel verbannen.

Ook is er al boos gereageerd op het besluit van de NPO om van het gebruikelijke ‘Kerst vieren we samen’ te veranderen in ‘December vieren we samen’ Moeten wij de kerstboom afschaffen uit angst om de vele aanwezige moslims in ons land te kwetsen? De haat tegen Kerstmis in de politieke islam is echter duidelijk. Hij openbaart zich in de propaganda van de islam, die stelt dat er slechts één ware religie is en dat de islam moet streven naar wereldheerschappij. 

In Damascus, Syrië waar ze intussen korte metten hebben gemaakt met het terroisme van de islam zien we tijdens deze kerstperiode een heel ander beeld: kerstversiering kleurt de straten, mensen keuvelen rond en genieten van de herwonnen rust. 

Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.