Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Eenzaam
Categories: Zonder rubriek

Het kabinet roept Nederlanders op om sociaal contact te mijden zo veel mogelijk vanwege het nieuwe coronavirus. Dat is voor mensen met een rijk sociaal netwerk al een flinke kluif, maar voor eenzame mensen nog veel heftiger.

A man, a room
A man alone in a room
Eyes, tears
His eyes are losing tears
A man who’s down and out
He’s got nothing to live for
He knows
There’s no doubt!
Emptiness
A soul that’s filled with emptiness
A man, a room
A man alone in a room
A man who’s down and out
He’s got nothing to live for
He knows
There’s no doubt!
Yeah!
A man, a room
A man alone in a room
He’s down and out
Down and out
Down
He knows there’s no doubt
No doubt
Oh, down and out
Oh yeah, yeah
Down and out
A man alone in a room
A man alone in a room
Down and out

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.