Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Michael Moore zet milieubeweging voor joker
Categories: Zonder rubriek

Docu Michael Moore

De film kijkt niet alleen naar de zorgwekkende staat van de aarde, maar heeft ook de nodige kritiek op hoe de strijd voor een beter klimaat tot nu toe is gevoerd. ,,De milieubeweging heeft de strijd verloren door goedbedoelde maar desastreuze keuzes te maken, onder andere door te geloven dat zonnepanelen en windmolens ons kunnen redden, en door toe te geven aan de zakelijke belangen van Wall Street”, aldus de makers.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.