Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
BNNVARA Opstandelingen online preview
Categories: Zonder rubriek

Fidan Ekiz presenteert de online preview van Opstandelingen,

afl. 1:

De Bende van Almelo. Gasten: presentator Sophie HIlbrand. eindredacteur Kees Schaap, professor staatsrecht Wim Voermans, lector weerbare democratie Willeke Slingerland.

Burgers en ondernemers in de gemeente Almelo worden soms tot wanhoop gedreven door de in hun ogen onjuiste beslissingen van het plaatselijk bestuur. Een aantal gedupeerde burgers heeft zich verenigd onder de vlag van ‘de Partij Vrij Almelo’ en probeert via de politieke weg een opstand te ontketenen.

De presentatie was in handen van Sophie Hilbrand. Deze uitzending van het programma Opstandelingen met de titel De bende van Almelo werd uitgezonden op donderdag 4 juni door

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.