Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De moderne intensieve veehouderij
Categories: Zonder rubriek

Vanuit de Nederlandse overheid worden boeren gestimuleerd om hun veelal verouderde bedrijven te moderniseren. 

Sommige veranderingen zorgen voor een (minimale) verbetering van het dierenwelzijn ten opzichte van hoe het standaard gaat in de intensieve veehouderij, maar het idee dat een dier een ding is, voedsel, een product, wordt als ‘normaal’ beschouwd.

De modernisering is dan ook niet zo zeer bedoeld als verbetering van dierenwelzijn, maar als een investering die een veehouder uiteindelijk meer geld oplevert.

In deze video zie je een aantal ‘nieuwigheidjes’. Denk er het jouwe van.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.