Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Nederland moet aan het gas
Categories: Zonder rubriek

Je hoort het steeds vaker en harder: Nederland gaat ‘van het gas af’ en dat liever gisteren dan vandaag. Maar is dit wel een goed idee en hoe realistisch is het? Wie zich in de materie verdiept, ontdekt een bizarre werkelijkheid.

Een essentie

Gas is een essenciële bron om uw eten mee te bereiden of uw huis te verwarmen. Zonder gas bent u weer een stuk verwijderd om te overleven, gezien dat tegenwoordig bijna niemand weet wat er allemaal mis kan gaan als de stroom uitvalt.

We gaan dus naar een super moderne toekomst waar alles op elektra zal gaan werken en waar we afhankelijk van zullen worden. Meer windmolens, meer zonnepanelen meer CO2 uitstoot van bio centrales.

Maar dan bent u er nog niet als u van het gas af bent en geheel overgestapt bent op elektra. Dat kost u honderden euro’s. Als je je huis moet aanpassen (isolatie, radiatoren/vloerverwarming, voorraadvat voor de douche) zullen de kosten pas echt de pan uitrijzen.

Welke alternatieven men ook gebruikt, de meeste woningen zijn er nog niet eens geschikt voor. De gehele woning moet van top tot teen anders worden geïsoleerd, waar dan ook weer gevaren aan kleven zoals: Radongas en thoron in huis

Mocht u geluk hebben en alle kosten en alternatieven die zijn toepast binnen 20 jaar terug verdient hebben. Dan zult u niet moeten gaan verhuizen vanuit een huurwoning. Kortom, van het gas af gaan kost huishoudens bergen geld en de kosten-effectiviteit is dramatisch slecht.

Hoe lang zal het Nederlandse volk zich nog neerleggen bij de onzinnige maatregel “van het gas af”? 

https://www.dmt-et.nl/nederland-moet-aan-het-gas/
Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.