Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De Partij Vrij Almelo wenst u fijne Pinksterdagen
Categories: Zonder rubriek

Een lekker lang weekend schreeuwt om goede temperaturen.

Voorlopig lijkt het vrij koud te blijven ondanks een zuidwesten wind en is van serieus lenteweer geen sprake. Ondanks deze nare tijden wensen wij iedereen hele fijne pinksterdagen

Wij wensen iedereen fijne (zonnige) Pinksterdagen.

Partij Vrij Almelo

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.