Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Activiteiten 2020

OPENING VAN HET REPAIR CAFÉ WINDMOLENBROEKCategories: Zonder

28 februari 2020

Noaberhoes Windmolenbroek

Noaberhoes Windmolenbroek

Vandaag was de Partij Vrij Almelo op uitnodiging van de Stichting Noaberhoes Windmolenbroek aanwezig bij de opening van het “Repair Café Windmolenbroek”. Hier kun je terecht voor het repareren van huishoudelijke apparaten, gebruiksvoorwerpen en kleding.

In een Repair Café kan iedereen zijn of haar kapotte spullen brengen om ze tegen een kleine vergoeding door andere buurtbewoners te laten maken. Het motto van het Repair Café is ‘Weggooien? Mooi niet’.

Veel spullen die nu achteloos in de prullenbak verdwijnen zijn vaak door middel van kleine ingrepen nog prima te gebruiken. Weggooien is zonde. De (in overleg) te vervangen onderdelen zijn uiteraard voor rekening van de klant.

Vanaf 28 februari is er nu op elke vrijdagmiddag de mogelijkheid om een Repair Café te bezoeken van 12.30-15.30 uur in de wijk de Riet in de even weken en in het Windmolenbroek in de oneven weken.

NIEUWJAARSRECEPTIE MFA CENTRUM ‘T DOK

Op vrijdag 10 januari 2020 was de PVA bij de nieuwjaarsreceptie van  MFA Centrum ’t Dok. Het is een mooi buurthuis met de grote en lichte ruimtes, mooie bar, een prachtige professioneel ogende keuken, vergrote biljartzaal en het wijkkantoor. Vouwwanden maken het mogelijk om van één grote ruimte, drie wat kleinere te maken.

De bezoekers vinden het buurthuis gezellig, laagdrempelig en gemoedelijk. Ze voelen zich er thuis. De beheerders zijn heel vriendelijk en hebben de zaakjes goed op orde. Het buurthuis is een fijne plek in de buurt om in een ongedwongen sfeer gezellig onder de mensen te zijn.
Een zeer betrouwbaar en vriendelijk buurtcentrum dus.


Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter