Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Partij Vrij Almelo op het Binnenhof

(foto’s Partij Vrij Almelo)

Op maandag 22 november was de fractie van de Partij Vrij Almelo te gast op het Binnenhof in Den Haag.  We werden hartelijk verwelkomt met een extra warm onthaal.  Na wat informatieve gesprekken (het Almelose binnenstadsplan kwam steeds ter sprake) wachtte ons een rondleiding.  Bijeenkomsten vinden doorgaans niet plaats op een maandag.  De parlementaire activiteiten spelen zich voornamelijk af op een dinsdag, woensdag en donderdag.  Maar ondanks dat kwamen we toch een mengeling van nieuwe en bekende politici tegen waarmee we met sommige een gesprek aangingen.  Hilarisch en boeiend tegelijk.

In ieder geval was het voor ons een geslaagde dag waarbij we de Partij Vrij Almelo definitief op de kaart hebben gezet in Den Haag.

Harry de Olde,

Fractievoorzitter (PVA)

Fractie Partij Vrij Almelo Binnenhof Den Haag

Stem of voeg toe aan:

Leave a Reply