Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Lid worden

SLUIT U DAN BIJ ONS AAN: WORD LID VAN DE PARTIJ VRIJ ALMELO

Als bezoeker van onze website zult u waarschijnlijk wel eens over politieke zaken nagedacht hebben. Wellicht denkt u er net zo over als wij, maar heeft u ons tot nu toe liever vanuit de achtergrond moreel gesteund als bezoeker van onze website. Daar zijn wij ook zeer blij mee. Maar we roepen u op om eens te bedenken of u niet een stapje verder wilt gaan, door met ons in contact te treden, en actief te worden.

De Partij Vrij Almelo bestaat uit een aantal enthousiaste actieve mensen, die zich geheel op vrijwillige basis met hart en ziel inzetten voor de gemeenschap en de burgers. Uit mensen vanuit allerlei maatschappelijke achtergronden, en van alle leeftijden, die elkaar gevonden hebben in hun gemeenschappelijke idealen van een krachtige lokale democratie van, voor en door de bevolking. Personen die onderkennen dat er ruimte moet zijn om met elkaar in openheid te discusiëren over politieke onderwerpen.  Teneinde onze taken als lokale politieke partij nog beter te kunnen verrichten, zijn wij constant op zoek naar mensen die mee willen doen. Om te praten over belangrijke onderwerpen in vergaderingen en in bijeenkomsten van de raadsleden en steunfractie. Om onze gezamelijke mening naar buiten te brengen in woord en geschrift en door deel te nemen aan openbare bijeenkomsten. En om gewoon als groep bij elkaar te komen voor gezellige interessante ledenactiviteiten. Samen met u kunnen wij een vuist maken tegen de gevestigde orde. Samen met u kunnen wij werken aan een lokaal bestuur dat wél behoorlijk en transparant is en dat er wél is voor de burger, inplaats van voor zichzelf. Samen met u kunnen wij, als lokale partij die niet onderhorig is aan de grote landelijke partijbureaucratieën en hun triviale machtsbelangetjes, zorgen voor een vitale lokale democratie in een gemeente waar het prettig leven is.

Als u belangstelling heeft kunt u contact opnemen met de fractie.  U kunt e-mailen naar harryg47@gmail.com. Wij zullen dan contact met u opnemen.  De contributie bedraagt slechts 5 euro per kwartaal (meer mag ook)  Denkt u erover lid te worden, maar zou u eerst kennis willen maken? Dat kan. U kunt dan vragen of u eens een fractievergadering kunt bijwonen.

We hopen binnenkort van u te mogen horen, en u in ons midden te mogen verwelkomen!

    Stem of voeg toe aan: