Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Politicus van het jaar

Harry tijdens raadsvergadering Heraclesstadion

(foto Partij Vrij Almelo)

Beste mensen,

Bedankt voor alles, bedankt voor jullie steun en stemmen.  Jullie hebben het mogelijk gemaakt dat ik alles wat ik wilde doen, ook kon doen.

Trots ben ik op mijn gemotiveerd en hardwerkend PVA bestuur, op Jan, en op mijn raads-volger Sjoerd.   Mede dankzij jullie is onze partij, de Partij Vrij Almelo geen doorsnee partij geworden maar een partij waarmee men in de toekomst wel degelijk rekening  moet gaan houden.

Verder maak ik van de gelegenheid gebruik om Fred Gerritsen namens de Partij Vrij Almelo van harte te feliciteren als politicus van het jaar in Almelo.

Met vriendelijke groeten, Harry de Olde

Fractie-voorzitter Partij Vrij Almelo

Stem of voeg toe aan:

Leave a Reply