Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Stop Loverboys NU, strijdt u ook met ons mee?

stoploverboysnu650

Naast media aandacht hebben wij ook nog een maatschappelijk doel; het bestrijden van de verwerpelijke praktijken van ‘loverboys’. Ieder jaar weer worden jonge vrouwen het slachtoffer van deze praktijken.
Stichting StopLoverboysNU werkt aan het begeleiden van slachtoffers, maar bovenal proberen zij bekendheid te krijgen voor de signalen van ‘loverboys’ zodat verdere slachtoffers voorkomen kunnen worden.

 

StopLoverboysNU, strijdt u ook mee?

Miss Regio Nederland zet zich sinds 2008 in voor de slachtoffers van ‘loverboys’, evenals de afgelopen jaren zullen wij ook in de komende jaren hieraan aandacht schenken.  Wij hopen met behulp van de Nederlandse bevolking, de media, politie en justitie Gemeentes en de Rijksoverheid. iets te kunnen gaan betekenen in deze strijd.

Wij van Miss Regio willen in samenwerking met stichting StopLoverboysNU, StopLoverboysStop, PasopvoorLoverboys, de Partij Vrij Almelo en met behulp van U en verschillende organisaties en onze sponsoren samen de krachten bundelen.  http://pasopvoorloverboys.nl/

Daarom organiseren wij een groot benefietconcert om o.a safe huizen te realiseren.

Het concert zal worden gehouden op 26 november 2011 in de IJsselhallen te Zwolle met belangenloze medewerking van diverse Nederlandse artiesten.
 

Om u goed te informeren houden wij op woensdag 13 juli een informatieve bijeenkomst in de Raadszaal van het gemeentehuis te Almelo, van 14.00 tot 16.00 uur.
Wij nodigen u als organisatie daar graag bij uit!

Ook U kunt daarbij een rol van betekenis spelen, iedereen kan slachtoffer worden van deze ‘loverboys’; het kan ook Uw dochter overkomen of iemand in uw familie of vriendenkring. Om deze kinderen nu en in de toekomst te beschermen vragen wij u mee te helpen in deze strijd!!

Wilt u meer informatie over de werkwijze van ‘loverboys’?

Bezoek dan de site van stichting StopLoverboysNU:  http://www.stoploverboys.nu/ . Iedereen kan slachtoffer worden van ‘loverboys’, maar iedereen kan ook wat betekenen in de strijd hier tegen.

Stem of voeg toe aan:

Leave a Reply