Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Dieren bloemetje van de maand september uitgereikt aan groot dierenvriend temidden van (zijn) dieren

Alice Nijmeijer overhandigd het bloemetje aan Willey Hendriks

Het bloemetje van de maand september werd deze keer uitgereikt aan Willey Hendriks temidden van een veelheid aan kleurrijke en exotische dieren in de kinderboerderij Beeklust. Als je mensen leert kennen…..ga je van dieren houden”, een uitspraak die Willey en vele mensen met hem volmondig zullen beamen.¬†Dierenliefde is onvoorwaardelijk.

De Stichting Nieuw Dierenzorgcentrum heeft Willey leren kennen via de Stichting Steunpunt voor Dieren. Deze stichting zet zich in tegen dierenleed in binnen en buitenland. Ook werkt hij samen met Support for Strays en heeft hij een omroep genaamd Radio Veronika, met de K van kwaliteit zoals hij altijd zegt. Willey heeft een hond waar hij heel gek mee is.

En wat is er dan niet mooier om het bloemetje te overhandigen temidden van dieren waar hij zoveel van houdt? Voor alle steun die Willey aan dieren geeft heeft hij het bloemetje die zoals elke maand wordt gesponsord door “De Bloemenschuur” zeker verdiend!

??????????????

De Bloemenschuur “Hart voor Dieren”

Stadsboerderij Beeklust is bekend als de kinderboerderij van Almelo en stelt zich ten doel het respect, de verantwoordelijkheid en de zorgzaamheid van de kinderen voor (huis)dieren, voor de natuur en voor de samenleving te bevorderen. De kinderboerderij tracht dit doel te bereiken door het aanbieden van mogelijkheden aan kinderen (en hun ouders, verzorgers en begeleiders) om in hun directe woon- en leefomgeving op een kind- en diervriendelijke manier, spelenderwijs, in de directe omgang met en verzorging van dieren, hun kennis en ervaring te vergroten.

Daarnaast is de kinderboerderij ook een ontmoetingsplaats voor bewoners van Almelo.

??????????????

??????????????

??????????????

??????????????

??????????????

??????????????

Stem of voeg toe aan:

Leave a Reply