Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
OPEN HUIS EZRA Foundation
Categories: Zonder rubriek

 

EZRA Foundation

 

Steeds meer mensen verkeren in schrijnende situaties en kunnen het (financieel) niet meer zelf trekken. Steeds meer mensen beschikken niet over fatsoenlijke huisvesting, voldoende eten en kleding. Daarom ontstaan overal in het land diverse initiatieven om deze mensen te helpen. Ook in Almelo: sinds 2008 biedt EZRA Foundation o.a. kledinghulp aan mensen die het (even) ‘minder’ hebben. In Almelo, maar ook daarbuiten. De hulp is niet alleen voor mensen met een minimuminkomen: velen werken hard, maar vallen buiten de boot als het gaat om regelingen/toeslagen, omdat zij (net) boven het minimuminkomen vallen. Bij EZRA kun je in dat geval (nieuw en tweedehands) winkelen voor heel weinig! Misschien wil je gewoon niet veel betalen voor andere kleding? Ook dan ben je  bij EZRA van harte welkom!

Na een korte verbouwing is de winkel helemaal vernieuwd. Het bestuur van Partij Vrij Almelo (PVA) was bij de (hernieuwde) opening aanwezig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply