Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Soms zijn er van die mensen die opvallen, die bijzonder zijn. Mensen met een missie

 

Peter Koekebakker

 

De Partij Vrij Almelo wil haar medeleven uitspreken richting de nabestaanden en tegelijk kijken of er in Almelo in de geest van Koekenbakker iets gedaan kan worden aan dierenwelzijn. Bijvoorbeeld om een hondenuitlaatgebied of hondenspeelplaats in Almelo naar hem te vernoemen. Om op deze manier zijn liefde voor dieren te eren.

Koekebakker presenteerde in 2015 het boek ‘Van straathond naar huishond’, tien jaar nadat de oud-Almeloër begon met het redden van straathonden. Het bevat ook interviews met bekende Nederlanders, die een hond via hem betrokken, en de Mexicaans-Amerikaanse hondenfluisteraar César Millán. André Hazes junior en Natasja Froger ondersteunden hem.

De redder van duizenden honden is 58 jaar geworden.

 

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.