Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Parkeerbon voor foutparkerende huisarts die reanimatie uitvoerde
Categories: Zonder rubriek

Vragen aan het college B&W van Almelo

Voorzitter,

Op 16 maart 2020 leest de Partij Vrij Almelo de TCTubantia met stijgende verbazing. Het gaat over een bekeuring voor een foutparkerende huisarts die een reanimatie uitvoerde. Ze had haar auto bij het huis op de stoep geparkeerd.
Daarmee had de verbalisant echter niets te maken. Hij volgde de regels die hem waren opgedragen en de toegesnelde huisarts moest maar bezwaar aantekenen tegen de boete.

De PVA leest de tekst; Groenewold trok bij de gemeente Almelo aan de bel, maar zonder effect. „Het vervelende is dat je dan niet verder komt dan een ambtenaar”, zegt ze. „Die zei: ‘We passen de huidige regeling niet aan’. Ik kwam in een onfrisse discussie terecht. Visites leveren genoeg op, volgens de ambtenaar.

De PVA vraagt zich af waar het college mee bezig is. Bijna voor ieder goed initiatief is volgens uw college binnen de gemeente geen geld. Bijvoorbeeld; geen geld voor een voetgangersbrug voor de school Erasmus. Maar wel geld voor een Boa die een spoedarts een bekeuring geeft? Maar bovenal; medici vechten hard in de frontlinie. Laten we hen aandacht en respect geven in plaats van bekeuringen.

De Partij Vrij Almelo heeft hierover de volgende vragen:

⦁ Kan het college uitleggen wat hier is misgegaan?

⦁ Hoe vaak van dit soort idiote bekeuringen worden er uitgedeeld over de afgelopen 10 jaren?

⦁ Hoeveel uren wordt er besteed aan boa-uren die zich bezig houden met de naleving van parkeernormen? Over de afgelopen 5 jaren.

⦁ Wat gaat het college doen dat dit soort rare bekeuringen niet meer worden uitgedeeld? Graag uitleg van concrete stappen hierover.

⦁ Is het college bereid om de betreffende boa en zijn meerdere ter verantwoording te roepen? Zo nee waarom niet?

Alvast dank voor de beantwoording.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.