Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Hoe ontstaan ziekten zoals het coronavirus?
Categories: Zonder rubriek

Een barbaarse levenswijze heeft het CORONAVIRUS veroorzaakt en verspreid! China hield opzettelijk bewijs achter van de uitbraak van het coronavirus of vernietigde dit. De Australische krant The Saturday Telegraph kreeg een rapport van samenwerkende inlichtingendiensten Five Eyes in handen.

Het rapport stelt dat de Chinese regering “met gevaar voor andere landen” het nieuws over het virus heeft verdoezeld. Artsen die zich hierover uitspraken werd het zwijgen opgelegd of verdwenen, bewijs uit laboratoria werd vernietigd en het land weigerde om levende monsters te verstrekken aan internationale wetenschappers die werken aan een vaccin.

Honden en katten worden in China geslacht

Onder grote druk verzet China zich heviger tegen onderzoek coronavirus!

Coronavirus – 771 nieuwe besmettingen in China!

Trump dreigt met schadeclaim tegen China vanwege coronavirus!

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.