Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Moederdag. Een bijzondere dag
Categories: Zonder rubriek

Een dag waarop je je moeder eens extra in het zonnetje zet, verwent, taken uit handen neemt en haar bedankt voor de liefdevolle zorg van de afgelopen jaren.

Maar wat moet je met zo’n dag als je moeder niet meer leeft? Je kunt het niet ontlopen. Moederdag producten in de supermarkt, kaarten bij de boekhandel en speciale cadeauverpakkingen bij de drogist. Of je het nu wilt of niet, je wordt eraan herinnerd. Dit kan voor sommigen erg pijnlijk zijn.

Tips voor degenen die Moederdag vieren zonder moeder:

Stuur een kaartje naar een (oudere) vrouw die veel voor je betekent. Misschien is de moeder van een goede vriendin er wel veel voor je geweest. Laat het haar weten.

Ken je een vrouw of stel die geen kinderen hebben of kunnen krijgen, verras deze dan met een leuk klein cadeautje of bosje bloemen. Ook voor deze mensen kan Moederdag erg pijnlijk zijn. Anderen verrassen of blij maken vrolijkt jezelf ook op.

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.