Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
De mooie wereld!!
Categories: Zonder rubriek

Dit is een van de meest bijzondere vriendschappen die er zijn. Tussen het geadopteerde olifantje Bubbles en Bella de labrador. Bubbles is geadopteerd door Myrtle Beach Safari in South Carolina en Bella is daar achtergelaten door een bouwvakker. En nu zie je ze samen. Spelend, op avontuur, ontdekkend… Bubbles is inmiddels geen olifantje meer, maar volwassen en groot.

Dat doet niks af aan de vriendschap, maar maakt het beeld wel extra bijzonder.

PRACHTIG!!

http://www.youtube.com/embed/RR0BlQzbOUk?rel=0

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.