Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
EVEN VOORSTELLEN: KANDIDAAT RAADSLID PARTIJ VRIJ ALMELO
Categories: Zonder rubriek

Harrie Korte

Mijn naam is Harrie Korte en ik ben getrouwd met Willie. Ik sta als nummer 3 op de Lijst van Partij Vrij Almelo. We hebben 3 kinderen/schoonkinderen, 10 kleinkinderen en wonen aan Ter Kleef in Almelo.

Er zijn vast mensen in Almelo die mij wel kennen, want ik ben 43 jaar buschauffeur geweest in Almelo en omstreken. Van die 43 jaar, ben ik de laatste 15 jaar ook treinmachinist en buitengewoon opsporingsamtenaar geweest bij Syntus. Sinds 2011 ben ik met pensioen, maar ik mocht tot mijn grote plezier nog doorwerken tot 2013.

Daarna ben ik vrijwilliger geworden bij “Het Weggeler” waar ik mij heb aangesloten bij de wandelclub en we op donderdagmorgen gaan wandelen met de bewoners. Sinds vorig jaar is er ook een wandelclub bij “Het Meulenbeld”, daar wandelen we op de dinsdagmiddag. Mocht u ook graag wandelen, dan bent u van harte welkom!!

In 2020 ben ik in contact gekomen met Harry de Olde en na een aantal gesprekken heb ik mij aangemeld bij de “Partij Vrij Almelo”. Voor de gemeente Almelo en omstreken wil ik mij inzetten voor de ouderen in onze mooie stad.

Als ik gekozen word, dan zal ik mij inzetten voor de bevolking van Almelo- Aadorp- en Bornerbroek.

Vriendelijke groeten, Harrie Korte 

Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.