Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
EVEN VOORSTELLEN: KANDIDAAT RAADSLID PARTIJ VRIJ ALMELO
Categories: Zonder rubriek

Jennie Haverhoek

Hallo,

Ik wil me even voorstellen ik ben Jennie Haverhoek. Ik sta als nummer 6 op de lijst van de Partij Vrij Almelo. Ik ben 35 jaar oud en ik woon met mijn man en zoon in Almelo. Ik ben geboren en opgegroeid in de woonwagencultuur. Ik maak me ook hard voor deze cultuur.

Dit heeft mij gevormd in wie ik nu ben, ik ben zorgzaam, en weet dat je hard moet werken om iets te willen bereiken.
Ik heb geleerd om met vooroordelen om te gaan en dat je altijd moet doorzetten om je doelen te bereiken.

Ik vind het belangrijk dat je als burger gehoord word, maakt niet uit hoe groot het probleem is, je moet gehoord worden en serieus genomen worden. Je hebt recht op een gelijke behandeling. En het moet niet uitmaken uit welke cultuur je komt of welke achtergrond je hebt.

Ik zou graag iets willen doen aan kinderen die leven in armoede.
Een voorbeeld is dat ik zou willen dat schoolzwemmen terug komt, dat elk kind zich kan redden in het water ook voor kinderen van ouders die geen geld hebben voor zwemlessen.

Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.