Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Even voorstellen: kandidaat raadslid Partij Vrij Almelo
Categories: Zonder rubriek

Ronald Groothedde

Graag stel ik me aan u voor. Mijn naam is Ronald Groothedde. Ik ben 58 jaar oud en woon al 50 jaar in onze mooie stad Almelo. Al bijna 30 jaar run ik een eigen onderneming in de radio televisie reparatie en onderdelen branche die is gevestigd in de Nieuwstraat.

Ik houd erg van dieren en natuur. Vandaar dat ik nu al bijna 3 jaar bestuurslid van de Partij Vrij Almelo ben. Ik ga mij in de komende jaren inzetten voor betere ouderenzorg waar voor mij de aanpak van eenzaamheid, zorgen dat ouderen langer thuis kunnen blijven wonen en verbetering van de verpleeghuiszorg centraal staan. Verder wil ik meer veiligheid op straat en de politiek dichter bij de burger brengen.

Dat betekent dat ik net als de andere leden van de fractie ten allen tijde bereikbaar ben. De toenemende leegstand baart mij grote zorgen. Dit moeten we anders aanpakken want door het inzakken van de grote winkelketens is er ruimte geschapen voor de kleine winkelier met hart voor de zaak, met tijd voor een praatje en een goed advies.

Verder moet in een leefbare en bereikbare stad parkeren gratis zijn en iedereen recht heeft op een fijne en betaalbare woning.

Ik ben kandidaat raadslid nummer 4 op lijst 8 voor de Partij Vrij Almelo

Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.