Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Brief van gedupeerde TSN-medewerkster aan haar (ex) collega’s

Afbeelding 7247

(foto Partij Vrij Almelo)

Hallo beste (ex) collega’s,

Ik heb vernomen dat TSN hun zaakjes nog steeds niet op orde heeft.  Ook heb ik dit wederom weer peroonlijk ondervonden.  Ik ben deze maand weer meerdere malen op het hoofdkantoor geweest, zelfs zover dat ik op het kantoor aan de schuttestraat ben geweest alwaar Hr. Torny en Hr. Gerards verblijven.  Hier heb ik ook contact gehad met een politieke partij (PVA) die momenteel in de gemeenteraad van Almelo veel aandacht besteed aan de nalatigheid van TSN.  Zij willen graag alle problemen omtrent TSN inventariseren, en als er genoeg klachten zijn willen ze dat hier regionaal danwel landelijk gaan aanpakken.

Ik persoonlijk vind dit zeer goed.  Het moet wel een keer afgelopen zijn met de nalatigheid van TSN.  Zelf heb ik nadat ik een persoonlijk gesprek heb gehad met Huub Gerards (financieel directeur) nu mijn centen binnen.  Wel blijf ik bezig gaan om voor mijn ex- collega’s te strijden tegen TSN.  Ik wil graag dat mijn ex-collega’s een betere toekomst krijgen en meer rust omtrent de salarissen.

Dus ben jij het ook zat, wil jij je verhaal kwijt, en wil jij mee vechten tegen TSN, zodat het in de toekomst voor geheel de organisatie van TSN beter gaat verlopen, zodat iedereen er weer met plezier in kan werken, vertel dan jouw verhaal, jouw klachten en jouw bevindingen aan deze politieke partij.  Zij weten de wegen te belopen, en zij hebben de connecties die we moeten hebben om actie te ondernemen.  Natuurlijk wordt er professioneel omgegaan met je persoonlijke gegevens, en wordt er niks mee gedaan als je hier geen toestemming aan geeft.

Nogmaals het is belangrijk dat we zo veel mogelijk verhalen verzamelen om een goede en snelle aanpak te kunnen krijgen.

Je kunt je verhalen naar mij sturen, of je kunt ze natuurlijk ook direct naar de goede personen sturen.  De volgende E-mail adressen zijn een optie:

partijvrijalmelo@live.nl

Kijk voor al eerdere acties van de Partij Vrij Almelo een keer op hun site www.vrijalmelo.nl

Ik hoop op jullie medewerking, samen kunnen we het beste strijden.

Met vriendelijke groeten, Judith

Stem of voeg toe aan:

1 Comment to “Brief van gedupeerde TSN-medewerkster aan haar (ex) collega’s”

 1. Sjoerd Visser schreef:

  Mooi Judith.
  Ik heb nog met Huub Gerards gesproken.
  En hem toch bedankt voor de snelle afhandeling van je TSN-probleem.
  Alhoewel…bijna, de rest volgt nog.
  Dat het UITEINDELIJK via die weg moest gaan is mijns inziens natuurlijk niet te pruimen: het moet namelijk via de normale weg net zo snel gaan.
  Hij verzekerde mij spontaan dat alle dossiers die we ontvangen met spoed nagekeken en afgerekend zullen worden.
  Ik kan ze zelf komen brengen, indien gewenst.
  Dus schroom niet, hoe sneller hoe beter.

  Dan kan er in Almelo hopelijk een punt achter deze zaak gezet worden.

Leave a Reply