Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Dierenpolitie

Beste Harry de Olde,

Dierenpolitie is een onderdeel van UKCE en VPBN.  De laatste vereniging heet Vereniging Pitbullbelangen Nederland, en is eigenlijk de moederorganisatie die 15 jaar lang gestreden heeft tegen de RAD, mede vanwege de onnodige inbeslagnames en de behandeling die de dieren ondergingen nadat zij onder de AID vielen! Nu zijn wij gestart met dierenpolitie.org, niet vanwege Tweede Kamer verkiezingen waarbij iedereen zich op dit probleem werpt, en na de verkiezingen het voor de zoveelste keer laat verzanden, nee wij redden dieren uit de klauwen van idioten die dieren mishandelen voor hun eigen zieke kick!  Ieder dier dat mishandeld wordt, en waarvan wij de zekerheid hebben dat dit inderdaad het geval is krijgt ons op visite en nemen wij het dier mee!  Wij handelen op eigen initiatief en zonder machtiging van politie cq O.M.  De reden daarvoor is simpel!  Onze overheden interesseerd dierenleed niets!  De dierenbescherming is een logge organisatie die veel roept maar weinig doet!  En niets ten nadele van gemeentes die dierenpolitie willen invoeren, maar helaas komt het hierop neer dat een BOA dit erbij doet en feitelijk ook niets kan of mag doen.  Om u een voorbeeld te geven het volgende; wij gaan niet in discussie met eigenaren die slecht zijn voor hun dieren!  Wij kijken niet naar of de dieren water en eten hebben!  Als het dier er beroerd uitziet of apatisch gedrag vertoond gaat hij mee, met of zonder toestemming van de eigenaar.  Op dit moment hebben wij door heel Nederland opvangplekken voor dieren, die eerst opgelapt worden, en daarna worden herplaatst door ons.

Wij gaan veel verder dan de gemiddelde gemeentes doen!

Met diervriendelijke groet en veel succes.

Gerard Kuiper, voorzitter u.k.c.e.

www.ukce.nl

Stem of voeg toe aan:

10 Comments to “Dierenpolitie”

 1. MK schreef:

  U doet prachtig werk en er is maar EEN politieke partij in de 2e kamer die zich sterk maakt voor een dierenpolitie en zeer strenge straffen voor dierenbeulen!

  Weet waarop u stemt op 9 juni. Stem PVV!!

 2. Barend schreef:

  Veel beter is het op 9 juni te stemmen op: Partij voor de Dieren.

  Zie verkiezingsprogramma:
  http://www.partijvoordedieren.nl/departij/partijprogrammas/p/6-3-dierenmishandeling

 3. G. Kuiper schreef:

  Bedankt voor het plaatsen van mijn bericht. Ik wil hier toch eventjes verder op ingaan, ook mede dankzij de reacties hier!. Begrijp me goed, iedere politieke partij heeft wel een standpunt wanneer het gaat om dierenwelzijn. Helaas komt er in de praktijk weinig van terecht en verzand het helaas in goede bedoelingen!. De PVV is een vriend van ons, mede dankzij hun is de RAD ingetrokken, maar ook zij hebben een meerderheid nodig in de tweede kamer, en die is er helaas niet. Maar heel eerlijk gezegt hebben wij hun steun ook niet nodig. Niet voor ieder initiatief is hulp van de Overheid nodig!. Wij zijn op eigen initiatief begonnen en gaan daarmee verder, zonder Overheidsbemoeienis. Dan het topic Partij voor de dieren!. Helaas is deze partij voor ons geen gesprekspartner, de reden daarvoor is simpel! Zij doen niets aan het probleem, en zijn in mijn ogen eigenlijk onder valse voorwendsels in de kamer gekomen, ook de achtergrond van hun staat mij niet echt aan, wij hebben geen zin om te lobbyen met een partij die alleen praat en niets doet. Op dit ogenblik zijn wij bezig met de inschrijving in het stichtingenregister, en zijn wij op zoek naar loodsen door het hele land, waar wij de dieren kunnen herbergen en verzorgen. De vraag naar grotere ruimtes is noodzakelijk omdat het huisvesten tot nu gebeurt bij gastgezinnen, die het eerlijk gezegt niet meer aankunnen, of de stress die het met zich meebrengt het thuisfront niet willen aandoen. Dierenpolitie is een makkelijk woord maar er zit heel wat ellende achter, en niet iedereen is daar voor geschikt.
  Wij zetten ons in tegen dierenmisbruik, en hebben daarvoor veel mensen nodig die hun eigen emoties terzijde kunnen zetten, maar de dieren hebben onze steun nodig.
  Groet G Kuiper

 4. MK schreef:

  @Barend says:
  22/05/2010 at 10:26 pm

  Veel beter is het op 9 juni te stemmen op: Partij voor de Dieren.”

  Thieme is een hypocriet. Wel zeuren over viskommen maar GEEN WOORD over dat walgelijke halal slachten, waar dieren levend de strot wordt doorgesneden!

  Mijn stem gaat naar de PVV, de ENIGE partij die ECHT voor dieren opkomt.

 5. G. Kuiper schreef:

  MK.
  Helemaal mee eens! ritueel slachten is te walgelijk voor woorden en moet verboden worden in Nederland!. Maar ook de Nederlandse Bio-industrie is niet koosjer! daar gebeuren ook vreselijke dingen, wat absoluut niet door de beugel kan.

 6. G. Kuiper schreef:

  Ps. Mijn stem heeft de PVV zeker, als je bij ons het verhaal leest was Dion Graus de enigste die voor onze honden opkwam en zich keer op keer inzette in talloze eindeloos durende overleggen

 7. Kooistra schreef:

  In Nederland zou een Dieren politie wel degelijk helpen tegen het dierenleed maar dan moeten zij wel bevoegdheden hebben ( BOA volstaat niet AOA met geweldsbevoegdheid wel) zodat we hier in NL het zelfde krijgen als in America http://www.aspca.org

  1 waarschuwing, is het niet aangepast dier mee en naar de rechtbank en de kosten op de eigenaar van het dier verhalen

 8. G. Kuiper schreef:

  Wat mij voor ogen staat is een Dierenpolitie die helemaal vrij staat van Overheidsbemoeienis! Die fase zijn we al voorbij. Ook de Dierenbescherming staat hierin buitenspel want ook zij roepen veel maar doen bitter weinig!. Probeer maar eens een melding te maken bij hun, voor 1.50 per minuut mag je eerst een waslijst van vragen beantwoorden daarna krijg je eindelijk iemand aan de lijn die vervolgens gaat navragen bij een inspecteur, om je vervolgens door te verwijzen naar de Politie!. Geloof het of niet, maar dit is de werkwijze, ze houden je gemiddeld 15 minuten aan de lijn, 22.50 rijker en je voelt je nog machteloos. Neem nu de politiek dan, 15 jaar lang heb ik geknokt tegen deze z.g. Volksvertegenwoordigers, die het best vonden om Pitbulls in beslag te nemen die niets misdaan hadden, behalve een verkeerd uiterlijk en het missen van een stamboom! Ik zie me nog staan in Den-Haag in een koude Novembermaand te samen met een groot aantal hondenvrienden om te demonstreren tegen dit onrecht, en wat deden ze eraan, niets! het doek viel in Naam der Koningin, en Duizenden Dieren zijn erdoor gedood! Niets geen mededogen voor de dieren of eigenaren, de AID zette een Organisatie op waarop Adolf Hitler jaloers zou zijn geworden! In het geniep werden Dieren uit huis getrokken waarna ze naar z.g. Depothouders gingen die iedere dag hun zakken vulden aan de ellende van de Dieren,om nog maar niet over de eigenaren te praten. Iedereen kent de uitkomst maar vertrouwen doe ik ze nooit en te nimmer meer!. Daarom werkt Dierenpolitie zelfstandig en op eigen meritus! wanneer wij Dierenleed zien stappen we er op af en gaat het dier mee, niet goedschiks dan kwaadschiks! wij gaan een stapje verder dan iedereen, want de dieren hebben de tijd niet om te wachten op een bevel tot binnentreding, en wij ook niet om eerlijk te zijn, nu ik dit type moet ik denken aan de Politiemensen die op een gallerij stonden te wachten op het bevel, dit terwijl ze een dier het hoorden uitkrijssen van de pijn! toen ze eindelijk naar binnen mochten was het dier al dood! vermoord door een junk die het dier alle botten in zijn lijf had gebroken, en het dier bezweek aan innerlijke bloedingen! Als wij daar hadden gestaan was de deur gelijk open getrapt en had die junk maar mogen hopen dat hij op tijd kon wegkomen, want ik zweer het je dat hij door ons een lage duikvlucht graties erbij gekregen had, want laten we eerlijk zijn, de straffen stellen in Nederland niets voor, want voor iedere dierenbeul staan 2 van die geitenwollen sokken figuren die zijn lullige verleden er wel weer bij halen, vol van mishandeling bla bla bla, wat uiteindelijk resulteert in een lage straf! Ook een houdverbod voor Dierenbeulen zal niet werken, want wie controleert dit?!, Juist NIEMAND! kortom; een wetgeving die niet zal werken, en slechts dient als een doekje voor het bloeden! onze naam zal een begrip worden bij de dierenbeulen, want die weten wanneer wij aan de deur komen, het afgelopen is met hun praktijken.
  Misschien denkt u nu, maar dit is buiten de wet om en waar blijven de burgerrechten in dit verhaal!. Heel simpel NERGENS omdat wij enkel voor de rechten van het dier gaan, niets meer of minder…

 9. Herman schreef:

  @MK: [..]Thieme is een hypocriet. Wel zeuren over viskommen maar GEEN WOORD over dat walgelijke halal slachten, waar dieren levend de strot wordt doorgesneden!

  Mijn stem gaat naar de PVV, de ENIGE partij die ECHT voor dieren opkomt.[..]

  Wat een volstrekte onzin! De Partij voor de Dieren strijdt al jaren tegen het ritueel onverdoofd slachten. Maar als je twee zetels hebt en de andere partijen zijn om uiteenlopende redenen kennelijk beducht om de PvdD in dezen in zee te gaan is het moeilijk, zo niet onmogelijk, een vuist te maken. En trouwens, Thieme maakt zich terecht druk over de vissenkom. Waarom wordt dit onderwerp toch altijd in het belachelijke getrokken? Is het lijden van een goudvis minder erg dan van een hond of kat? En als je dat lijden simpel kunt voorkomen door een dier in een behuizing te plaatsen waar het zich prettiger voelt en minder gestrest raakt, waarom is dan een voorstel dat dat beoogt belachelijk? Het lijkt wel alsof veel mensen de PvdD niet wíllen begrijpen. En de PVV heeft niets met dieren, althans niet op de manier die echt zoden aan de dijk zet. zo lang een PVV de bio-industrie nog aanvaardbaar acht, moet niemand mij aankomen met de bewering dat de PVV de partij voor het dierenwelzijn is. Daarbij met en voorman die de treurige moed heeft om het woord ‘kopvoddentaks’ te introduceren, een volledige minachting van onze moslimlandgenoten.

 10. Herman schreef:

  G.Kuipers:[..]wij enkel voor de rechten van het dier gaan, niets meer of minder…[..]

  Dat is het hem juist, Kuipers. Het dier heeft geen rechten. Iedereen mag zijn eigen kat of hond doodslaan als men dat wil. Wat niet mag is het dier verzorging onthouden of moedwillig laten lijden. Dat is zo zeer een recht van het dier als wel een plicht voor de mens. Dieren zouden rechten moeten hebben die aansluiten bij hun belangen. Ze hoeven geen recht op vrije meningsuiting of stemrecht omdat ze daar geen belang bij hebben. Maar ze moeten het recht hebben om hun natuurlijk gedag te vertonen, voldoende te eten te krijgen, voldoende leefruimte te hebben e.d. Als ze een maal die rechten hebben kunnen die ook afgedwongen worden bij de rechter in geval van nalatigheid. Het dier is dan een rechtssubject geworden, geen ding meer!

Leave a Reply