Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
College Almelo volkomen onbetrouwbaar en heeft onbehoorlijk bestuur

Nieuw-college

Dit alles (de zoekrichtingen voor Het Verschil Maken) is bedoeld om de aandacht af te leiden van het onwelvoegelijk handelen van het College, waardoor deze compleet ONBETROUWBAAR is!!

Punt 1: er is duidelijk in de Raadszaal gezegd door een wethouder dat de dwangsommen voor Partycentrum Aylin verschoven zouden worden tot de Raad een besluit heeft genomen over Horeca op bedrijventerreinen. Dit is door diverse Raadsleden gehoord, en ook door het publiek, dat voor deze zaak speciaal was gekomen. Na die uitspraak werd er door hen geklapt (voor de 2e keer die avond). Hoe vreemd is het dat “toevallig” die uitspraak niet is vastgelegd op beeld en geluid. Normaliter niet erg als de wethouder zich aan zijn woord houdt. DUS NIET: 6 weken erna gaan ineens die dwangsommen TOCH de deur uit. (6 weken was de termijn waarop Henny Ter Avest in beroep kon…als men de dwangsommen meteen zou doorzetten i.p.v. uitstellen.) ONBETROUWBAAR dus.

Punt 2: de Raad een besluit over een nieuw Stadhuis op de Fortezzalocatie laten nemen, omdat die grond van de Gemeente zou zijn, en er meteen op gebouwd zou kunnen worden. DUS NIET: er lag nog beslag op die grond, dus het College bij monde van een wethouder heeft GELOGEN, dus is het besluit eigenlijk ONGELDIG.

Al met al toch 2 grote blunders, en vreemde “toevalligheden”.

Een College ONWAARDIG. Men zou ZELF de “eer”  moeten nemen en ZONDER WACHTGELD moeten opstappen. Zo’n falend eigengereid College is VOLKOMEN ONBETROUWBAAR. Dat is inmiddels wel duidelijk gebleken.

Tevens zijn er GEEN zoekrichtingen gegeven wat betreft het NIET bouwen van een nieuw Stadhuis, en geen andere zoekrichtingen wat betreft de Binnenstadsplannen. Dus daarop WIL men als College NIET bezuinigen, maar de rest mag de Raad dan bepalen. Het klopt voor geen ene meter. Men wil TOCH doorzetten wat een vorige Raad en College als plannen hadden gesmeed!

Dus GEEN VERSCHIL MAKEN!

Sjoerd Visser, Partij Vrij Almelo

Stem of voeg toe aan:

2 Comments to “College Almelo volkomen onbetrouwbaar en heeft onbehoorlijk bestuur”

 1. Florentino schreef:

  Hallo, ik wil even zeggen dat ik jullie artikelen met veel belangstelling lees. Ga zo door!

 2. Sjoerd Visser schreef:

  Wat ik niet kan begrijpen is dat alle raadleden die de woorden en het applaus daarop wel hoorden, zich op deze manier laten gebruiken. Het bevreemd me ook dat de raadsleden niet eisen dat de dwangsommen minimaal worden verschoven, zoals dus in de raadszaal door een wethouder is beloofd, en met applaus werd beloond (een zeldzaamheid, dus een opmerkelijk bijblijvend verschijnsel). Of beter: door dit hele voorval met deze voorgeschiedenis moet men die dwangsommen maar schrappen…om Het Verschil te Maken.
  Je maakt mij namelijk niet wijs dat ineens vele raadsleden het niet gehoord hebben, behalve enkelen die dat dus wel hoorden, en dat al hebben verklaard. Het is eigenlijk een manier van bedrog.
  En ik heb er een verschrikkelijke bloedhekel aan om bedrogen te worden, en dat anderen bedrogen worden. De bedriegende persoon (of personen) doet/doen er dan niet toe. Tevens is het zwaar oneerlijk, en spelenderwijs spotten met de wet.
  Respectloos dus.

Leave a Reply