Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Meerderheid Almeloërs tegen wilde circusdieren

de peiling

wat u er van vindt……..

Duidelijk meer tegenstanders dan voorstanders van het laten optreden van wilde dieren in een circus. Van de 1309 stemmers op de wekelijkse peiling op de website van De Twentsche Courant Tubantia vindt 42 procent het dierenmishandeling en 23 procent oordeelt dat dierenacts in het circus “volkomen uit de tijd” zijn.

De tegenstanders vinden dat de gemeente Almelo circussen met wilde dieren uit de stad moet weren.

Toch vindt ook 30 procent dat circus en wilde dieren onlosmakelijk bij elkaar horen, terwijl 5 procent van de stemmers aanvoert dat de dieren er zelf veel plezier in hebben om op te treden en er dus geen reden is om er mee te stoppen.

Bron: TCTubantia

http://werkgroepoverijssel.partijvoordedieren.nl/recent/news/i/6405

 

Reportage radio Almelo: 

http://www.aavisie.nl/site/?id=169#bericht/655

Wilde dieren de tent uit…………..

Stem of voeg toe aan:

1 Comment to “Meerderheid Almeloërs tegen wilde circusdieren”

  1. Baronesse Vanhepjeniks Totplukmekaal Zubedelstaf schreef:

    Dit is een goed filmpje ter ondersteuning waarom we van wlde dieren afmoeten,mischien een leuke optie om politici die dit niet begrijpen of niet willen begrijpen,eens een weekje vastgeketend of opgesloten in het circus de plaats in laten nemen van de dieren,helemaal onbekend zijn ze hier niet mee,want het circus van politici verschild in wezelijk niet zo veel,en kunstjes vertonen ze al.
    Echter zet ik er wel een kantekening bij, het moet europees geregeld worden, en beter nog als er meer landen zich zouden aansluiten van buiten de E.U.als het niet in eurpees verband gebeurt heeft het weining zin.Dus politici uw opdracht is flink te lobbyen in denhaag.

Leave a Reply