Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Harry de Olde (PVA) wil wethouder voor Dierenzorg in Almelo
IMG_3100
Aan vernieuwing toe
 
IMG_3096
Schimmeluitbraak
 
Woensdag 26 september laat Harry de Olde (PVA) zich vrijwillig opsluiten in een kennel bij dierenasiel ’t Noordbroek om aandacht te vragen voor de erbarmelijke staat van het huidige asiel en te pleiten voor een nieuwe.

Het stoort De Olde dat na talloze moties en brieven in de gemeenteraad er nog steeds niets geen actie vanuit het college is. “Geen enkele wethouder heeft dierenzorg in zijn portefeuille en de wijkwethouder weet niet eens waar het asiel ligt.”

De Olde hoopt met zijn actie de landelijke media te halen en daarmee het college ervan te overtuigen dat er naar de plannen van Stichting Dierenzorg Almelo wordt geluisterd. “Het enige dat we nodig hebben is twee à drie voetbalvelden grond, manschappen, geld en sponsors zijn er al.”


Harry de Olde

Bron: Omroep Almelo
Stem of voeg toe aan:

6 Comments to “Harry de Olde (PVA) wil wethouder voor Dierenzorg in Almelo”

 1. Jansema schreef:

  Heel goed initiatief Harry,

  Het wordt nu eens een keer tijd dat er wat gebeurd dit kan zo niet langer. Het college heeft het elke keer over Almelo maakt het verschil, nauw laten ze hiermee ook eens het verschil maken en zorgen dat de vele vrijwilligers die in het dierenasiel ‘t Noordbroek en bij de dierenambulance werken en de vele stagiaires en mensen met een verstandelijke beperking die hier samen heel hard werken om de dieren het naar het zin te maken ook eens een keer een goed onderkomen krijgen en niet dat ze zoals nu in afbraak panden zitten. En niet altijd dat gezeur over een nieuw stadhuis. Het zou denk ik een goed idee zijn dat de gemeenteambtenaren, college en gemeenteraadsleden eens een weekje in het asiel of bij de dierenambulance mee zouden draaien. Daarna zijn ze er denk ik wel van overtuigt dat het echt nodig is en kan een stuk grond toch niet het probleem zijn. Almelo heeft genoeg grond waar ze niet weten wat ze er mee moeten doen. En met een dierenzorgcentrum gesponsord door het Almelose bedrijfs –en zaken leven en de sponseringen van de Almelose bevolking maken ze in Almelo echt het verschil.

 2. Frank schreef:

  Het is onze morele plicht, dus ook van deze gemeente om ook dieren een fatsoenlijke leefomgeving te garanderen.

 3. Baronesse Vanhepjeniks Totplukmekaal Zubedelstaf schreef:

  Gemeente Alemlo neem uw verantwording en laat uw menselijke kant eens zien!!!!!!!! Inderdaad de hoogste tijd dat Alemlo het verschil maakt wat ze van de daken schreeuwt, echter tot nu toe nog niets van gezien,alleen het tegendeel zoals Het stadhuis en andere idioten en krankzinnege plannen

 4. Baronesse Vanhepjeniks Totplukmekaal Zubedelstaf schreef:

  Gemeente Almelo neem uw verantwoording en laat uw menselijke kant eens zien!!!!!!!! Inderdaad de hoogste tijd dat Almelo het verschil maakt wat ze van de daken schreeuwt, echter tot nu toe nog niets van gezien,alleen het tegendeel zoals Het stadhuis en andere idiote en krankzinnige plannen

 5. Ronald Lubach schreef:

  Dit is een hele positieve aktie en ik hoop dat Harry veel pers haalt om de druk op de gemeente op te voeren.
  Laten we hopen dat de gemeente ook positief reageert. Ik zie geen reden waarom ze dat niet zouden doen.

 6. Sjoerd Visser schreef:

  Ik zie ook geen reden Ronald.
  Maar/En er zijn mensen die heel vindingrijk zijn……
  Tussen Maar en En staat hierboven maar een streepje…maar is in werkelijkheid een wereld van verschil.
  Ik hoop dat “Het Verschil Maken” óók hier een positieve bijdrage levert…zoals dat de bedoeling moet zijn.
  (Althans: ik had niet de indruk dat men op een negatieve manier Het Verschil Maken wil invullen.)
  Dus Ronald: ik deel je optimisme in deze volledig.

Leave a Reply