Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Hartverscheurende ontdekking bij dakloze hond
Categories: Sociaal

Langs de weg werd hij gevonden: Charlie… Een jonge terriërmix die volgens zijn voormalige baasje blijkbaar niet echt meer nodig was thuis. Geen mandje, geen brokjes en geen water. Het dakloze dier werd aan zijn lot overgelaten. Op straat werd hij net op tijd gevonden en naar een opvangcentrum gebracht. Daar was weinig plek en Charlie moest snel geadopteerd worden, want anders zou hij alsnog gedood worden door de opvang.

Charlie zat volledig onder de klitten, die op zijn hoofd zelfs vervilt waren. Het opvangcentrum bracht het arme dier naar een speciale trimsalon die hem om wist te toveren tot een fris en fruitig hondje. Long hair don’t care gold niet voor deze eenzame hond, want met zijn nieuwe looks was de kans op het vinden van een nieuw baasje behoorlijk toegenomen. Maar wat de verzorgster onder zijn dikke vacht aantrof…Allerlei wonden kwamen tevoorschijn toen de terriër getrimd werd. Thank God heeft de dappere viervoeter na zijn make-over een nieuw baasje gevonden en maakt hij het nu goed.

Stem of voeg toe aan:

Leave a Reply