Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Bewonersinitiatief De Hagedoorn

 

De Hagedoorn

 

Op dinsdagmiddag 9 juli, was er om 16.00 uur een bijzonder moment want toen tekende burgemeester Arjen Gerritsen samen met het Bewonersinitiatief de Hagedoorn de koopovereenkomst van het voormalige schoolgebouw. Ongeveer 2 jaar werkt het Bewonersinitiatief aan een plek waar buurtbewoners zich thuis voelen en zich kunnen ontwikkelen. 

Verschillende organisaties huren er een ruimte waar zij een aanbod hebben of activiteiten organiseren voor buurtbewoners. Het bestuur van het Bewonersinitiatief, de gemeente Almelo en Eurus hebben het samen mogelijk gemaakt om het pand nu in eigendom over te dragen.

De Partij Vrij Almelo was hierbij aanwezig om samen met alle aanwezigen het glas te heffen op dit bijzondere moment.

 

 

 

 

 

Foto’s Partij Vrij Almelo

 

Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Leave a Reply