Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Nep klimaat
Categories: Zonder rubriek

Ga er maar vanuit dat het klimaat volledig ondergeschikt is aan de miljarden, die er aan verdiend worden door een handje vol bankiers. Leugens, bedrog en bangmakerij regeren in het belang van big business (multinationals) en psychopaten achter de schermen. En wat van de onschuldige burger die zich schuldig voelt dat hij een auto voor de deur heeft staan? De corrupte- en misgeïnformeerde overheid en de geprogrammeerde media doen hun werk. Houd ze dom en maak ze bang.

Geschreven tekst onder de video
Stem of voeg toe aanUitleg over het gebruik van deze icons :  Plaatsen/stemmen op NUjij Plaatsen/stemmen op eKudos Plaatsen/stemmen op MSN Reporter Plaatsen/stemmen op GeenRedactie Plaatsen/stemmen op Digg Toevoegen aan Symbaloo Stumble it! Voeg dit artikel toe aan Del.icio.us Voeg toe aan je Google bladwijzers Voeg toe aan je Facebook-profiel Abonneer je op de RSS-feed van deze site Verstuur deze pagina per e-mail via Feedburner Plaats dit bericht op Twitter

Comments are closed.