Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Achterkamertjespolitiek
Categories: Zonder rubriek

TCTubantia, 25 februari 2023

Het alternatief ligt voor de hand: voorkamertjespolitiek, of beter nog: etalage-politiek. Alles steeds zichtbaar en hoorbaar, voor iedereen. OPEN! Transparant! Niets blijft verborgen. En als er toch nog een snippertje onzichtbaar is wordt dat wel onthuld door een doortastende journalist.

De openheid en transparantie waarmee het Almelose college dweept bestaat niet. Dat weet inmiddels iedereen. Echter, het aan alle kanten dichtgetimmerde coalitieblok begint hier en daar al pijnlijke gaatjes te vertonen en uit die gaatjes lekt soms zeer interessante informatie. Zo ook bovenstaande informatie. 

De Partij Vrij Almelo zal nooit bij geheime vergaderingen aanwezig zijn en wil ook geen vertrouwelijke informatie ontvangen die niet ook openbaar is voor Almelose burgers. Openbaar bestuur heet tenslotte niet voor niets openbaar bestuur…!!

Harry de Olde

Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.