Partij Vrij Almelo
Dicht bij de burger
Fietsslang
Categories: Zonder rubriek

Snelfietsroutes zijn lang niet overal goed ingericht en zorgen zodoende nog vaak voor onveilige situaties. Dat concludeert de ANWB in een onderzoek naar negen ‘fietssnelwegen’ in heel Nederland. Een van de oorzaken is dat de wegen gedeeld worden met gemotoriseerd verkeer.

Waarom niet lekker op de fiets door Almelo zonder uit te hoeven kijken voor auto’s, brommers of zelfs maar een voetganger?

Cykelslangen ofwel Fietsslang is de naam van een opvallende nieuwe fietsverbinding in Kopenhagen. Een vier meter breed fietspad dat zich over 220 meter zo’n 5,5 meter boven het havengebied voort slingert.

Toch een soort (mono) rail door Almelo?

Dromen, maar…………………………..

Kopenhagen opent fietssnelweg hoog boven de grond

Stem of voeg toe aan:

Comments are closed.